PORTRÄTTFOTOGRAFERING

VÄLKOMMEN TILL EN HÄRLIG UPPLEVELSE!
Att anlita en professionell fotograf är en värdefull investering och skapar minnen för livet. Därför är det viktigt att du väljer en fotograf vars bilder och stil du gillar. Min styrka är att jag fångar personligheter och ögonblick på ett lättsamt sätt. Jag har också förmågan att få alla att slappna av framför kameran så att det blir en rolig stund tillsammans. Jag är extremt barnkär och har turen att jag har väldigt bra hand med barn, vilket jag tror att dom känner när vi träffas. Som utbildad skolfotograf har jag flera tusen porträttfotograferingar i bagaget. Varje fotografering är unik så självklart anpassar vi efter vad just du önskar. 
Oavsett vilken fotografering du väljer så ger en fotografering hos Misovi Foto dig mer än vackra bilder. Den ger dig tryggheten i att en proffsig fotograf hjälper dig hela vägen under resans gång, från bokning till leverans.
Att föreviga bilder på speciella stunder i livet är en av de viktigaste investeringarna som finns. Jag är glad att kunna få hjälpa dig med det.
Genom noga förberedelser, trygghet och lekfullhet fångar jag bilder på dig och din familj. Det här tillfället kommer att ge dig ett oförglömligt minnen och värdefulla bilder som kommer att uppskattas och älskas i generationer.
Hur går en fotografering till? Vad händer och vad ska du tänka på inför, under och efter fotograferingen? Häng med så ska jag berätta mer!

Jag fotograferar utomhus året runt och jobbar främst med det naturliga ljuset då. Varje årstid ger sitt speciella unika ljus och karaktär. Jag kommer med förslag på fotoplatser och anpassar fotograferingen efter det ljus och väder som är på fotograferingsdagen. Du får självklart komma med idéer på platser också. Kanske har du någon favoritplats, ett alldeles eget underbart smultronställe?

Porträttfotografering i Stockholm
Porträttfotografering i Stockholm
Porträttfotografering i Stockholm
Porträttfotografering i Stockholm
Porträttfotografering i Stockholm
Porträttfotografering i Stockholm
Gravidfoto Eksjö
Gravidfoto Eksjö
Porträttfotografering i Stockholm
Porträttfotografering i Stockholm
Porträttfotografering i Stockholm

VAD KOSTAR DET?

Fotografering inklusive 10 digitala bilder
5500 kronor (varav fotoavgift 1500 kronor)

Fotografering inklusive 5 digitala bilder
4500 kronor (varav fotoavgift 1500 kronor)

Detta ingår:

– Planering / konsultation inför fototillfället

– Rekvisita

– Cirka 60 minuters fotografering

– Urval och redigering av bilderna

– Bildvisning i onlinegalleri med alla utvalda bilder.

Fotoavgiften betalas i samband med bokningen. 
Fri ombokning vid till exempel sjukdom.
Fotoavgiften betalas inte tillbaka vid avbokning.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Om du får problem med bokningsformuläret så skicka gärna din förfrågan direkt till mirja@misovi.se
Skriv svaren på frågorna som finns i formuläret direkt i mailen så svarar jag så fort jag kan. Skriv ”Barn & Familj” i ämnesraden.