Brudpar vid blomsterbage

EN HELT NY VÄRLD AV GEMENSKAP

2018 var ett ganska omvälvande år för mig, på ett bra sätt. Efter ett tufft 2017, som nådde sin kulmen vid årsskiftet, vände det, och 2018 blev ett helt fantastiskt år!
När jag startade min resa som egenföretagare i april, kunde jag väl aldrig ana att jag skulle få lära känna så många inspirerande och fina människor som delade samma passion som mig. Eller att jag skulle få möjligheten att resa så mycket och uppleva så många nya platser. Jag berättar mer om detta framöver.

Vigsel utomhus med blomsterbåge

Min första workshop med stylad fotografering var i Stockholm på Ulfsunda slott tillsammans med ett gäng härliga fotografkollegor. Att få lära sig av andra och att ständigt utvecklas är så inspirerande och roligt! Här kommer lite bilder från den fotograferingen.

Jag älskar verkligen alla genomtänkta detaljer. Allt från blommorna, klänningen, smyckena, proseccovagnen, dukningen och den fantastiska tårtan!

Nu ser jag så mycket fram emot 2019 och är så spänd på hur det kommer bli. Jag har redan flera inbokade bröllop. Bland annat ett riktigt drömbröllop i Toscana, Italien!

Det allra bästa är att det här är bara början! Drömmar kan bli verklighet om man bara vill det tillräckligt mycket!

Så från mig till er: Fortsätt drömma! En vacker dag blir drömmarna sanna!

Plats: Ulfsunda Slott
Blommor: Melody Flowers
Proseccovagn: Vagntastic events 
Porslin: Rental Stories
Tårta: The Craving Solution 
Klänning: By Malina
Smycken: Nordeens guld
Fluga: Metzerverket 
Ballonger & accessoarer: My Perfect Day