• Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Bröllop

Joanna & Pontus, 19 maj 2018 - Nääs Slott, Vänhem

Solen strålade från en klarblå himmel och Joanna och Pontus kunde inte ha fått bättre väder på sin bröllopsdag. Denna försommardag i slutet av Maj var jag med som andrefotograf till Helena på LovLi photography. Vi började med förberedelser och sedan porträtt innan det var dags för utomhusvigsel vid sjön. Vi stannade efter vigseln och fotade gratulationer och lite mer porträtt innan brudskålen och fram till när gästerna satte sig till bords för bröllopsmiddag och fest. Sen avslutade Helena och jag med en picknick på en filt i slottsparken innan vi rullade hemåt.

Allt var så vackert och jag är så glad att jag fick möjligheten att vara med. Tusen tack!

Brudens förberedelser

Brudgummens förberedelser

First look

First look

Bröllopsfotografering porträtt

Utomhusvigsel

Vigsel utomhus
Brollopsportratt
Brollopslokal, brollopsfest