Stöd till företagare på landsbygden

Jag vill kunna leva och verka på landsbygden och som nystartat företag är marknadsföring såklart  A och O för att så många som möjligt ska känna till att jag finns och på så sätt kunna ta del av mina tjänster. Jag tar emot mina kunder hemma på vår gård och fotograferingen sker mestadels i de lantliga omgivningarna runtomkring. Ja, inte när det är bröllop, då är jag såklart “on location” där bröllopet hålls.

Företag på landsbygden skapar framtidstro för de som lever och verkar där. Oavsett om det är ett litet eller stort företag så gör det att vi får en levande landsbygd.

Som företagare på landsbygden har jag nu fått en leadercheck från Astrid Lindgrens Hembygd med stöd från EU och den Europeiska regionala utvecklingsfonden så att jag kunnat ta fram informationsmaterial till marknadsföring. Tack!

Ditt stöd betyder allt!

Mun till mun eller som det heter på engelska ”word-of-mouth” är marknadsföring som förlitar sig på att nöjda kunder sprider budskapet vidare. Som litet företag är det en superviktig del av ens marknadsföringsstrategi då det ofta kostar mycket pengar att köpa sin marknadsföring på traditionellt vis. Ett sätt att stötta en småföretagare utan att det behöver kosta dig något är just att berätta vidare till vänner och bekanta om din upplevelse.

Det enklaste är väl att berätta för någon när man ses eller något så enkelt som att gilla, kommentera och dela på sociala medier. Det är en liten insats från dig, men betyder massor för den enskilde företagaren. Du vet väl om att man kan skriva recensioner på Facebook och Google? Om du har blivit fotograferad av mig kan du gärna göra det.

Jag är så glad och tacksam för alla fina ord som mina kunder skriver om deras upplevelse med mig.

Tack!