• Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Fotoateljén

Den 1 februari 2020 tog jag över gamla Ateljé Trasten som nu har bytt namn till Misovi Foto. 
Ateljén ligger på gågatan i de centrala delarna av den unika trästaden Eksjö.

Nu har jag drivit mitt företag hemifrån i två år och när jag fick möjlighet att ta över en redan befintlig verksamhet med lokal inne i stan var jag inte sen att hoppa på. Det har blivit dags att ta nästa steg i mitt liv som egen företagare. Häng med mig på Instastory för att se vad jag har för mig på dagarna.

Förutom att jag nu har en nyrenoverad ateljé (ja, jag kunde inte vänta mer än två veckor innan jag tog tag i den. Tålamod har aldrig varit min starka sida) har jag även en alldeles egen ramverkstad och butik med diverse fotorelaterade produkter att erbjuda mina kunder. Behöver du förnya ditt körkort är det bara att komma in till mig så fixar vi det på mindre än 10 minuter. Läs mer här

Nästa steg blir att fixa iordning resten av lokalen. Vi får se hur lång tid det tar, men känner jag mig själv rätt så blir det rätt snart 😉

Jag hälsar gamla som nya kunder varmt välkomna!