Din Barnfotograf i Småland

Din barnFotograf

Stockholm

Jag erbjuder dig en härlig upplevelse med fokus på det personliga och naturliga. Minnen och känslor som är viktiga för dig och som du vill bevara.


En barnfotografering är en investering för livet, både för dig och dina barn. Att få minnas nu, men även om 10, 20 eller 40 år.

Som utbildad skolfotograf har jag flera hundra barnfotograferingar i bagaget. Jag är även utbildad inom nyföddfoto och säkerheten för ditt barn är viktig för mig.

Jag ser fram emot att få träffa just dig och din familj!


Minisessioner med julkortfoto

”…Mirja är en jättebra fotograf som lyckas fånga barnens uppmärksamhet…”

Mirja är en jättebra fotograf som lyckas fånga barnens uppmärksamhet. Jag har haft turen att få fotograferas av henne tre gånger både gravidfotografering som blev magisk. 

En familjefotografering där hon lyckades fånga ögonblick som visar hur vi är som familj. Där våran treåring och då 9 månader bebis blev fantastiskt bemötta och kände att det var en lättsam stund. 

Ettårsfotograferingen var både rolig lättsam och jättefina rekvisita. Dottern älskade det och upplevde det som lek och fick all uppmärksamhet i världen just då. Mirja fick dottern att skratta så mycket och dottern ville inte lämna henne sedan ❤️

ELIN WIDÈN

Inför fotograferingen

Planera tiden så du slipper stressa. Det blir alltid ett bättre resultat och en trevligare upplevelse för alla om man är lugn och harmonisk vid fototillfället. Se även till att alla är mätta och belåtna så att energin är på topp. Fundera gärna på vad det är för typ av bilder du vill ha. Är det bilder du vill ge bort i present till mor- och farföräldrar eller vill du skapa minnen till dig och ditt barn?  
Vad vill du göra med bilderna? Vilka produkter vill du se i ditt hem från fotoupplevelsen? Jag erbjuder underbara produkter så du kan uppleva dina minnen varje dag.

Under fotograferingen

Vi bokar upp 1 timme för att jag i lugn och ro ska hinna lära känna barnet lite innan vi börjar fota. När ni kommer till studion börjar vi med att ta vanliga bebisporträtt och gör eventuellt ett ombyte av kläder om ni vill det. Vi blandar mellan olika rekvista för att få fin variation i bilderna och håller på så länge barnet är på humör och tills vi fått alla bilder. 

Bebisfotografering i studio Eksjö
Bebisfotografering i studio Eksjö

Efter fotograferingen

Ca 1-2 veckor efter er fotografering får ni komma tillbaka till studion för en mysig bildvisning. På bildvisningen kan ni i lugn och ro välja ut era favoriter. Ni köper sedan endast de bilder ni gillar mest. I sortimentet finns högkvalitativa produkter och jag guidar er gärna till de som passar er bäst så att ni kan njuta av dem varje dag i många, många år. Alternativt väljer ni att se bilderna via ett onlinegalleri och kan välja att köpa enskilda bilder eller något av de paket jag har till förmånligare priser. 

STORT UTBUD AV OLIKA REKVISITA

Vad kostar det?

♥ 1500 kronor

Detta ingår:

♥Planering / konsultation inför fototillfället
♥Stort utbud av olika rekvisita och bakgrunder
♥Cirka 30-60 minuters fotografering
(beroende på hur länge barnet är på humör och tills vi fått alla bilder)
♥Urval och redigering av bilderna

♥Välj om du vill ha bildvisning i onlinegalleri eller en personlig bildvisning, med alla utvalda bilder.

Fotoavgiften betalas i samband med bokningen. 
Fri ombokning vid till exempel sjukdom.
Fotoavgiften betalas inte tillbaka vid avbokning.

Tillägg:

♥Blomsterkrans 350 kronor

handgjorda produkter

Personlig bildvisning

På den personliga bildvisningen visar jag de produkter jag har att erbjuda, och vi går igenom vad som skulle passa bäst hemma hos dig. Här har du möjlighet att se mitt sortiment samt klämma och känna på olika produkter.

Bokningsförfrågan

Om du får problem med bokningsformuläret så skicka gärna din förfrågan direkt till mirja@misovi.se
Skriv svaren på frågorna som finns i formuläret direkt i mailen så svarar jag så fort jag kan. Skriv ”Barn & Familj” i ämnesraden.