BRÖLLOPSFOTOGRAF STOCKHOLM

Baserad i Stockholm, men reser gärna för kärleken!

BRÖLLOPSFOTOGRAF STOCKHOLM

Söker du bröllopsfotograf i Stockholm och vill du ha bilder som är naturliga, äkta och som speglar verkliga stunder?

Min styrka är att jag fångar era personligheter och ögonblick på ett lättsamt sätt med känsla. Jag har också förmågan att få er att slappna av framför kameran så att det blir en rolig stund tillsammans, som känns långt ifrån uppställd.

Planerar ni inte ert bröllop i Stockholm? Det är självklart jag följer med er ändå och dokumenterar varje liten detalj och ögonblick åt er, oavsett vart i världen ni gifter er! Så att ni kan återuppleva dagen, om och om igen, nu och i många år framöver.

brollopsfotograf_stockholm
brollopsfotograf_stockholm
brollopsfotograf_stockholm
brollopsfotograf_stockholm

SÅ HÄR JOBBAR JAG

Jag fotograferar ert bröllop precis som det är. Jag kommer inte styra det som händer runt omkring er utan jag fångar ögonblicken, omgivningarna och vädret precis som det är. Jag fotar detaljer, gäster, omgivningar, allt för att skapa just eran historia.

Vid porträtten kommer jag givetvis guida er och välja dom bästa platserna för er, berätta var och hur ni ska stå, men jag lovar att ni kommer få skratta, pussas och att det kommer kännas hur naturligt som helst och vara en rolig och mysig stund för er båda! 

 
Bröllopsfotograf Stockholm
brollopsfotograf_stockholm

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Skicka en förfrågan för att se om jag är ledig just ert datum. Är jag ledig, bokar vi in ett möte om ni vill, så vi får lära känna varandra lite innan ni gör er bokning. När ni valt paket, bokar vi och i samband med bokningen skickar jag en bokningsfaktura på 50% av beloppet som ni betalar på 10 dagar. När fakturan är betald så har ni en bokning hos mig.

Efter bröllopet går jag igenom alla bilder och sorterar ut de bästa bilderna som jag sedan redigerar enligt min bildstil. Några dagar efter bröllopet (oftast dagen efter) får ni en tjuvkik med bilder som ni kan använda direkt på till exempel sociala medier. Beräknad slutlig leveranstid för era digitala bilder är ca 4-6 veckor. Ibland går det fortare beroende på om det är högsäsong eller inte.

ÄR JAG ER FOTOGRAF?

Om ni vill att fotograferingen ska vara en rolig och avslappnad stund med mycket pussar och skratt?
Då är jag fotografen för er! 

Är ni lite oroliga för att ni ska ha svårt att slappna av och inte tycker att ni blir bra på bild? Ingen fara, jag kommer göra allt jag kan för att få er helt avslappnade. En av mina styrkor som bröllopsfotograf är just att jag har förmågan att få alla som står framför kameran att slappna av för naturliga ögonblicksbilder. 

Bröllopsfotograf_brudbukett
Bröllopsfotograf
Bröllopsfotorgafering_Stockholm

”Vilken förmån att få ha med Mirja på vår stora dag”

”Vilken förmån att få ha med Mirja på vår stora dag. För det var verkligen en förmån! 
Utöver de fantastiska bilderna hon tog så var hon underbar att prata med när nerverna satte in.
Genuin, glad och personlig! Tack för att du förevigade vår dag!”

Malin & David

BRÖLLOPSPAKET

Planeringsmöte ingår alltid.

Vi har ett planeringsmöte över en fika/facetime eller telefon där vi i lugn och ro pratar igenom era önskemål och er dag i detalj. 

Dessutom ingår en kostnadsfri provfotografering (värde 5000 kr) om ni vill.
När bröllopsdagen äntligen är här, kommer vi att känna oss trygga i varandras sällskap och därmed ha skapat de bästa förutsättningarna för en avslappnad och naturlig fotografering.
Det tillkommer många timmars arbete förutom själva fotograferingstiden i för- och efterarbete, allt för att ge er er alldeles egna bröllopssaga i bilder. 

bröllopsfotograf stockholm

Er investering

Vad kostar det?

8 timmar

8 timmars fotografering

I åtta sammanhängande timmar fotograferar jag er dag. Passande för förberedelser, first look, porträtt, vigsel, gratulationer, brudskål, mingel, familje-/gruppbilder, dukning/festlokal, middag och fantastiska porträtt i det mjuka kvällsljuset/golden hour

400 bilder

Minst 400 högupplösta bilder redigerade och anpassade för web & sociala medier i ett webbgalleri som ni kan dela med era gäster. Porträttbilderna får ni även i svartvitt.

Provfotografering

Kärleksfotografering i samband med vårt planeringsmöte där ni får utvalda bilder att använda fritt (värde 5000 kronor)​

28 500 kronor

6 timmar

MITT MEST POPULÄRA PAKET

6 timmars fotografering

I sex sammanhängande timmar fotograferar jag er dag. Passande för förberedelser, first look, porträtt, vigsel, gratulationer, brudskål, mingel, familje-/gruppbilder, dukning/festlokal.

300 bilder

Minst 300 högupplösta bilder redigerade och anpassade för web & sociala medier i ett webbgalleri som ni kan dela med era gäster. Porträttbilderna får ni även i svartvitt.

Provfotografering

Kärleksfotografering i samband med vårt planeringsmöte där ni får utvalda bilder att använda fritt (värde 5000 kronor)​

23 500 kronor

4 timmar

4 timmars fotografering

I fyra sammanhängande timmar fotograferar jag er dag. Passande för slutet av förberedelser, porträtt, vigsel, gratulationer och brudskål.

200 bilder

Minst 200 högupplösta bilder redigerade och anpassade för web & sociala medier i ett webbgalleri som ni kan dela med era gäster. Porträttbilderna får ni även i svartvitt.

Provfotografering

Kärleksfotografering i samband med vårt planeringsmöte där ni får utvalda bilder att använda fritt (värde 5000 kronor)​

19 500 kronor

Den kostnadsfria provfotograferingen sker i samband med planeringsmötet i Saltsjöbaden om inget annat är överrenskommet. 

Reseersättning kan tillkomma med 50kr/mil (eller biljettpris) utanför Stockholmsområdet beroende på datum, samt eventuell kostnad för boende om övernattning krävs.

Destination

weddings

Ska ni gifta er utanför Sverige? Kontakta mig så får ni ett personligt paketförslag.

Är ni nyfikna på hur ett heldagsbröllop med mig som bröllopsfotograf kan se ut, så är ni välkomna att kika på ett par mina gallerier här. Kika gärna in på min blogg så kan ni läsa mer om mig som bröllopsfotograf i Stockholm se ännu fler bilder från bröllop och andra fotograferingar.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Om det är problem med mitt bokningsformulär så skicka gärna din förfrågan direkt till mirja@misovi.se
Skriv svaren på frågorna som finns i formuläret direkt i mailen så svarar jag så fort jag kan. Skriv Bröllopsförfrågan i ämnesraden.

Bröllopsfotograf i Småland