Bröllopsfotograf Småland

Bröllopsfotograf

Småland & Stockholm

Stort grattis!

Ni har er stora dag framför er. Er bröllopsdag som ni har sett fram emot så länge. En kärlekens dag som ni vill dela med människorna ni älskar.
Ni är två personer som gillar det lilla extra i livet, som vackra blommor på bordet eller ett glas bubbel (eller annat gott) när tillfälle ges. Som älskar det vackra och fina, och som gärna kompletterar ert hem med vackra bröllopsbilder på väggen eller ett vackert fotoalbum som kan ligga framme på vardagsrumsbordet, som en påminnelse om er kärlek till varandra. Ni kanske planerar att ha ert bröllop utomlands? Inga problem, jag följer med! 

Finns det något finare än kärleken? Alldeles oavsett hur den ser ut och i vilken konstellation den är, så är kärleken mellan två människor bland det vackraste som finns.

Att gifta sig är en fantastisk upplevelse. Det kan också vara kostsamt. Därför funderar många på om någon av gästerna kanske är duktig på att fotografera eller har en bra kamera. Samtidigt vill gästerna antagligen vara just det, gäster, och närvarande i vad som händer. Och du vill inte riskera att missa det som kanske bara en professionell bröllopsfotograf ser. 

Jag har själv varit brud och vet hur obekväm man kan känna sig framför kameran. En av mina styrkor är att jag är uppmärksam och kan få alla som står framför kameran att slappna av. Istället för det stela och jobbiga blir fotograferingen någonting roligt med mycket skratt och pussar.

Jag är som en nära vän som finns med er hela vägen för frågor och funderingar kring bröllopsplaneringen. Er dag är mitt största fokus, och jag kommer vara där och fånga varje värdefullt ögonblick, som ni kommer bära med er hela livet!

Bröllopsfotograf i

Småland

Söker du bröllopsfotograf i Småland och vill du ha bilder som är naturliga, äkta och som speglar verkliga stunder? Jag arbetar med naturligt ljus för att skapa så avslappnade bilder som möjligt. Min styrka är att jag fångar era personligheter och ögonblick på ett lättsamt sätt med känsla. Jag har också förmågan att få er att slappna av framför kameran så att det blir en rolig stund tillsammans, som känns långt ifrån uppställd.

Planerar ni inte ert bröllop i Småland? Det är självklart jag följer med er ändå och dokumenterar varje liten detalj och ögonblick åt er, oavsett vart i världen ni gifter er! Så att ni kan återuppleva dagen, om och om igen, nu och i många år framöver.

Så här jobbar jag

Jag fotograferar ert bröllop precis som det är. Jag kommer inte styra det som händer runt omkring er utan jag fångar ögonblicken, omgivningarna och vädret precis som det är. Jag fotar detaljer, gäster, omgivningar, allt för att skapa just eran historia…
ER fantastiska bröllopssaga.

Vid porträtten kommer jag givetvis guida er och välja dom bästa platserna för er, berätta var och hur ni ska stå, men jag lovar att ni kommer få skratta, pussas och att det kommer kännas hur naturligt som helst och vara en rolig och mysig stund för er båda! 

 

Så här går det till

Skicka en förfrågan för att se om jag är ledig just ert datum. Är jag ledig, bokar vi in ett möte om ni vill, så vi får lära känna varandra lite innan ni gör er bokning. När ni valt paket, bokar vi och i samband med bokningen skickar jag en bokningsfaktura på 50% av beloppet som ni betalar på 10 dagar. När fakturan är betald så har ni en bokning hos mig.

Efter bröllopet går jag igenom alla bilder och sorterar ut de bästa bilderna som jag sedan redigerar enligt min bildstil. Några dagar efter bröllopet (oftast dagen efter) får ni en tjuvkik på ca 5 bilder som ni kan använda direkt på till exempel sociala medier. Beräknad slutlig leveranstid för era digitala bilder är ca 4-6 veckor. Ibland går det fortare beroende på om det är högsäsong eller inte.

Är jag er fotograf?

Om ni gillar ljusa naturliga bilder som speglar era personligheter? Om ni vill att fotograferingen ska vara en rolig och avslappnad stund med mycket pussar och skratt?
Då är jag fotografen för er! 

Är ni lite oroliga för att ni ska ha svårt att slappna av och inte tycker att ni blir bra på bild? Ingen fara, jag kommer göra allt jag kan för att få er helt avslappnade. En av mina styrkor som bröllopsfotograf är just att jag har förmågan att få alla som står framför kameran att slappna av för naturliga ögonblicksbilder. 

Vigsel utomhus med blomsterbåge

”…Mirja är en grym fotograf som får en att känna sig bekväm framför kameran…”

Mirja är en grym fotograf som får en att känna sig bekväm framför kameran.
Hon är nytänkande, påhittig och väldigt glad.
Vi kan varmt rekommendera Mirja!

Amanda & Marcus

Vanliga

frågror

Var finns jag

Jag är bröllopsfotograf i Eksjö, Småland, men oavsett vart i världen ni planerar ert bröllop så följer jag med!

Leverans av bilder

För bröllop levereras bilderna ungefär 4-6 veckor efter bröllopet. Under högsäsong kan det variera. Vid vårt bröllopsmöte skriver vi avtal så att ni känner er säkra med allt kring bokning och bilder. Ni har alltid fri användningsrätt på era bilder och kan framkalla och publicera obegränsat. Jag levererar alltid färdigredigerade JPG filer högupplöst (för tryck) och lågupplöst (för webben) format. Cirka 50 bilder/timme.

Backup
Ifall att det som inte får hända, händer. Jag fotograferar med dubbla minneskort, och har alltid med mig en extrakamera ifall något oförutsett skulle hända. Efter leverans är det ditt eget ansvar att förvara bilderna på ett sådant sätt att de inte förloras, så se till att spara dina bilder på mer än en plats för att undvika att förlora dem om en dator eller USB / extern hårddisk kraschar.
Fotoplats
Jag väljer noggrant platsen som är bäst för vår fotografering. För bröllop rekar jag den valda bröllopsplatsen före bröllopet för att se till att jag hittar rätt plats för era porträtt.
Bildformat

Jag fotograferar i RAW-format, vilket betyder att varje bild behöver framkallas digitalt. En RAW-fil kräver alltid slutbehandling i Photoshop eller annat redigeringsprogram. Jag levererar aldrig RAW-filer till mina kunder utan redigerar alltid bilderna enligt min bildstil innan leverans i JPG. 

”Vilken förmån att få ha med Mirja på vår stora dag”

”Vilken förmån att få ha med Mirja på vår stora dag. För det var verkligen en förmån! 
Utöver de fantastiska bilderna hon tog så var hon underbar att prata med när nerverna satte in.
Genuin, glad och personlig! Tack för att du förevigade vår dag!”

Malin & David

Brudpar i Vetlanda, Småland
Förberedelser brudklädsel
Brudpar Bäckseda kyrka, Vetlanda, småland
Brudpar Fifflekull, Vetlanda, småland
Brudbukett

VI ÄR SÅ GALET NÖJDA!!

”Du är sååå duktig och vi är så otroligt tacksamma och glada över att du fotograferade på vårt bröllop!

Och inte bara det, utan allt annat som du fixade och styrde under dagen – det var så skönt att veta att du fanns där för oss och bara löste saker under tiden.

TUSEN TUSEN tack för allt Mirja! DU ÄR GRYM!!!

Rebecca & Nathanael

Mina

bröllopspaket

I samtliga paket ingår ett bröllopsmöte 
Vi har ett planeringsmöte över en fika/facetime eller telefon där vi i lugn och ro pratar igenom era önskemål och er dag i detalj. 

I mina två största paket ingår dessutom en kostnadsfri provfotografering (värde 5000 kr)
När bröllopsdagen äntligen är här, kommer vi att känna oss trygga i varandras sällskap och därmed ha skapat de bästa förutsättningarna för en avslappnad och naturlig fotografering.
Det tillkommer många timmars arbete förutom själva fotograferingstiden i för- och efterarbete, allt för att ge er er alldeles egna bröllopssaga i bilder. 

Golden hour

Platina

8 timmar

8 timmars fotografering

I åtta sammanhängande timmar fotograferar jag er dag. Passande för förberedelser, porträtt, vigsel, gratulationer och brudskål, familj/grupp, bilder från dukning och festlokal samt middag, tal, tårta, första dansen och fest.

400 bilder

Minst 400 högupplösta bilder redigerade och anpassade för web & sociala medier i ett webbgalleri som ni kan dela med era gäster. Porträttbilderna får ni även i svartvitt.

Kostnadsfri provfotografering

Kärleksfotografering i samband med vårt planeringsmöte där ni får utvalda bilder att använda fritt till exempel till "save the date" eller häften till bröllopsfesten (värde 5000 kronor)

28 500 kronor

Guld

6 timmar

6 timmars fotografering

I sex sammanhängande timmar fotograferar jag er dag. Passande för förberedelser, porträtt, vigsel, gratulationer och brudskål, familj/grupp samt bilder från dukning och festlokal.

300 bilder

Minst 300 högupplösta bilder redigerade och anpassade för web & sociala medier i ett webbgalleri som ni kan dela med era gäster. Porträttbilderna får ni även i svartvitt.

Kostnadsfri provfotografering

Kärleksfotografering i samband med vårt planeringsmöte där ni får utvalda bilder att använda fritt till exempel till "save the date" eller häften till bröllopsfesten (värde 5000 kronor)​

25 500 kronor

Bröllopspar Vetlanda

Silver

3 timmar

3 timmars fotografering

I tre sammanhängande timmar fotograferar jag er dag. Passande för porträtt, vigsel och gratulationer.

150 bilder

Minst 150 högupplösta bilder redigerade och anpassade för web & sociala medier i ett webbgalleri som ni kan dela med era gäster.

19 500 kronor

Den kostnadsfria provfotograferingen sker i samband med planeringsmöte i min studio i Eksjö om inget annat är överrenskommet.

Destination

weddings

Ska ni gifta er utanför Sverige? Kontakta mig så får ni ett personligt paketförslag.

Är ni nyfikna på hur ett heldagsbröllop med mig som bröllopsfotograf kan se ut, så är ni välkomna att kika på ett par mina gallerier här. Kika gärna in på min blogg så kan ni läsa mer om mig som bröllopsfotograf i Småland, se ännu fler bilder från bröllop och andra fotograferingar.

Bokningsförfrågan

Om det är problem med mitt bokningsformulär så skicka gärna din förfrågan direkt till mirja@misovi.se
Skriv svaren på frågorna som finns i formuläret direkt i mailen så svarar jag så fort jag kan. Skriv Bröllopsförfrågan i ämnesraden.

Bröllopsfotograf i Småland