Fotostudio & inramning

Eksjö

Den 1 februari 2020 tog jag över gamla Ateljé Trasten som nu har bytt namn till Misovi Foto. Studion ligger på gågatan i de centrala delarna av Eksjö.

Jag hälsar gamla som nya kunder varmt välkomna!

Öppettider

Butiken håller stängt under september och oktober på grund av skolfotografering.
Ordinarie öppettider i butiken är Tisdag-Torsdag 10-18. Avvikelser kan förekomma när jag har fotografering inbokad på annan plats.
Övriga tider efter tidsbokning.

barnfotografering_fotostudio_eksjo

Fotostudio

Kostnadsfri baby/familjebild till tidningen. Klassiska porträtt för barn mellan 0-14 månader. Klicka på bilden för att boka tid för fotografering.

Inramningsverkstad i Eksjö

INRAMNING

I ramverkstaden gör jag måttanpassade ramar och passepartouter som passar just ditt konstverk. Jag monterar med syrafri passepartout och bakpapp som är åldersbeständig. Välj mellan vanligt glas eller reflexfritt glas.

idfoto och körkortsfoto i Eksjö

KÖRKORT/ID/VISUMFOTO

Behöver du förnya ditt körkort? Ska du resa bort och behöver ett visumfoto? Drop-in fotografering Tisdag-Torsdag 10-18. Du får dina bilder på mindre än 10 minuter.

Fotobutik i Eksjö_ramar

BUTIK

I butiken finns ett stort urval av färdiga ramar i olika storlekar och färger. Album, minneskort, batterier, film m.m. Fotokiosk för framkallning av digitala bilder, Direktutskrift upp till storlek A3+ (33x48cm) Framkallning av filmrulle.