Ett stort

grattis

till graviditeten

Tiden som gravid kan vara både lång och tuff, men framförallt spännande! Förväntningarna, de första sparkarna i magen och längtan efter den lilla personen som finns därinne.

Vill du fånga kärleken till ditt ofödda barn på bild? Gravidfotografering är en härlig upplevelse och skapar minnen för livet. Vill du ta magiska gravidbilder i en fantastisk miljö och dessutom i superfina gravidkläder som jag lånar ut till fotograferingen? Fotograferingen sker, oavsett årstid, utomhus på en plats som vi väljer tillsammans innan fotograferingen.

Boka i tid

Skicka in din förfrågan så fort som möjligt.  Jag tar bara emot ett begränsat antal fotograferingar per månad, så därför är det bra att boka i god tid. 
Skicka in din förfrågan genom att fylla i formuläret längst ner på denna bokningssida. När jag har fått din förfrågan bestämmer vi gemensamt ett datum för fotograferingen.

Min rekommendation är att fotografera omkring vecka 30-34. Det beror så klart på hur du mår och hur din mage växer. 

Gravidkläder att låna

Hos mig finns det gravidklänningar, kjolar och andra plagg att låna vid fotograferingstillfället. Detta är något som mina kunder uppskattar väldigt mycket, men självklart får du ha dina egna kläder om du hellre vill det.

Fota med blommor Blommor

Att fota med blommor förhöjer verkligen känslan och wow-faktorn i bilderna. Jag bara älskar blommor och det ingår alltid en blomsterkrans när du bokar en gravidfotografering hos mig. 

Gravidfoto Eksjö

EBBA HAR ORDET

”…JAG KÄNDE MIG VÄLDIGT FIN OCH OMHÄNDERTAGEN…”

 Hade en supertrevlig kväll! Verkligen jätte duktig fotograf med känsla för detaljer och jag kände mig väldigt fin och väl omhändertagen. Jag kan starkt starkt rekommendera Mirja!!

Gravidfoto Mariannelund
Gravidfotograf i Eksjö

Gravidfotografering

året om

Gravidfotografering_cherryblossom
Gravidfotograf-Smaland-Eksjo-Vetlanda
Gravidfotografering host
Gravidfotograf i Eksjö

Vår
BF maj-juni

Sommar
BF juni-september

Höst
BF oktober-november

Vinter
BF december-april

Vad kostar det?

1500 kronor

Detta ingår:

.♥Planering / konsultation inför fototillfället
Gravidklänningar och tyllkjolar att låna
Cirka 45-60 minuters fotografering
Urval och redigering av bilderna

♥Välj om du vill ha bildvisning i onlinegalleri eller en personlig bildvisning, med alla utvalda bilder. Här väljer du i lugn och ro ut dina absoluta favoritbilder från fotograferingen. Du kan välja att köpa enskilda bilder eller något av de paket jag har till förmånligare priser. 

På den personliga bildvisningen visar jag de produkter jag har att erbjuda, och vi går igenom vad som skulle passa bäst hemma hos dig.
Ni köper sedan endast de bilder ni gillar allra mest. 

Fotoavgiften betalas i samband med bokningen. 
Fri ombokning vid till exempel sjukdom.
Fotoavgiften betalas inte tillbaka vid avbokning.

Bokningsförfrågan

Om du får problem med mitt bokningsformulär så skicka gärna din förfrågan direkt till mirja@misovi.se
Skriv svaren på frågorna som finns i formuläret direkt i mailen så svarar jag så fort jag kan. Skriv ”Gravid” i ämnesraden.