Klassisk nyföddfotografering

Gosigt poserade nyföddbilder av er fina bebis i en lugn och trygg miljö. Klassisk nyföddfotografering bör ske när bebis är är mellan 5-14 dagar och för att inte missa dessa ljuvliga bilder bör bokning ske redan under graviditeten. Vi preliminärbokar ett datum utefter ert BF och justerar, om det behövs, när bebisen har kommit.

Fotograferingen, som är i min studio tar vanligtvis mellan 2-3 timmar. Det ska vara en mysig stund och ni skall inte känna någon stress. Det finns gott om tid för både matpauser och blöjbyten under tiden. Under fotograferingen används musik och värme för att få er nyfödda bebis att somna i djupsöm. När bebisen har somnat är det lätt att lägga bebisen bekvämt på en beanbag och fotografera i klassiska nyföddposer. 

Jag tar hand om er bebis under fotograferingen och poserar hen i olika positioner för att skapa vackra bilder till ert hem. Under tiden finns det möjlighet för er att bara slappna av i soffan i studion och jag säger till om jag behöver någon hjälp under tiden.

Är er bebis äldre än 14 dagar gammal, kan ni boka en bebisfotografering men ändå få nyföddinspirerande bilder med fin rekvisita. Maila gärna mig, så berättar jag mer!

Nyföddfotografering
Nyfödd
Nyföddfotografering