Hej! Det är jag som är Mirja!

Vad roligt att du hittat hit!

ANLITA MIG SOM

bröllopsfotograf

Finns det något finare än kärleken? Oavsett hur den ser ut, och i vilken konstellation den är, är kärleken mellan två människor bland det vackraste som finns.

Att gifta sig är en fantastisk upplevelse. Det kan också vara kostsamt. Därför funderar många på om någon av gästerna kanske är duktig på att fotografera eller har en bra kamera. Samtidigt vill gästerna antagligen vara just det, gäster, och närvarande i vad som händer. Och du vill inte riskera att missa det som kanske bara en professionell bröllopsfotograf ser.

En av mina styrkor är att jag är uppmärksam och kan få alla som står framför kameran att slappna av. Istället för det stela och jobbiga blir fotograferingen någonting roligt med mycket skratt och pussar.

Mirja Claesson Bröllopsfotograf
Bröllopsfotograf Mirja Claesson
Fotograf Mirja Claesson

OM MIG

Jag heter Mirja Claesson och är fotograf. Jag älskar det vackra och är övertygad om att det just finns något vackert i alla människor.

Jag brukar säga att jag bevarar minnen för framtiden. Foton har den magiska förmågan att de hjälper oss att komma ihåg de ögonblick och minnen som annars bleknar med tiden.

Det bästa med jobbet som fotograf är mötet med alla människor och berättelserna från livet som de vill fånga och bevara. Att få dela de här ögonblicken med dem, och dig, ger mig så mycket energi och glädje.

Från början kommer jag från Stockholm, men jag växte upp och gick i skola i Hälsingland. Jag är utbildad inom grafisk design och kommunikation och har bland annat haft anställningar som kommunikatör, fotograf och grafisk formgivare.

I dag bor jag och familjen på landet på en gård utanför Eksjö i Småland. På badrumsspegeln i huset sitter det ett foto från min och makens bröllopsdag. Så varje gång vi borstar tänderna påminns vi om dagen och känslorna för varandra. Det här är precis vad jag vill hjälpa dig med.